Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Indul a party

Hogyan is búcsúzhatnánk el az év utolsó napjától, ha nem stílusosan. Ez vonatkozik a megjelenésünkre is. Bátran fejezd hát ki öltözékeddel is az óévbúcsúztató különlegességét. Legyél te a bál királynője, vagy a buli party-macskája! Egy kis csipke, egy kis tüll, egy kis csillogás és irány is az éjszaka…
 
 
 
Forrás: noiportal.hu
 
 
     
 
 
 

Ünnepi pompa

Végre karácsony! A szeretet ünnepén alkalmunk nyílik olyan ruhát is magunkra ölteni, amelyet az év többi napján nem. Stílusunktól függően bújjunk estélyibe vagy egy szép kosztümbe, ezzel is tisztelegve a szeretet ünnepe előtt.
 
 
 
 
Forrás: noiportal.hu
 
 
     
 
 
 

Nemesfémcsillogás

Miért kell beleolvadnunk a szürke téli tájba? Nem kell! Néhány nap, és itt a partik ideje. Dobjuk fel külsőnket és közérzetünket egy kis ragyogással. Az arany és ezüst minden bálszezonban megjelenik, klasszikus ünnepi színek. Most bátran válogathatsz, biztosan találsz kedvedre valót.
 
 
 
 
Forrás: noiportal.hu
 
 
 
 
 
 

Otthon is csinosan

Otthon is lehetünk csinosak és kívánatosak, méghozzá kényelmes ruhadarabokban. Válogass te is kedvedre, hogy otthon is mindig igazán trendi lehess!
 
 
 
 
 
 
 
Forrás: noiportal.hu
 
 
 
 
 
 

Párizsban járt a tél

Párizs nem csak a fények városa, hanem a divat egyik központja is. Most pedig vegyük szemügyre hogy, mit viselnek ott élő nőtársaink. Aggodalomra semmi ok, nem vagyunk lemaradva. A feltűnő különbség mindössze annyi, hogy ők előszeretettel hordanak szoknyát, illetve ruhát.
 
 
 
 
Forrás: noiportal.hu
 
 
 
 
 
 

Minél hidegebb, annál melegebb

Beköszöntött a november, az ősz utolsó hónapja. Ideje felkészülni a zimankós napokra. Milyen jó ilyenkor a kandalló előtt ücsörögni. Ez azonban keveseknek adatik meg, de van megoldás. Bújjunk pihe-puha kötött holmikba.